Welke huidverzorging past bij mij?

Er achter komen wat je huidtype is en welke huidverzorging daar het best bij past, kan voelen als een onmogelijke opgave. Er zijn steeds meer huidverzorgingsproducten verkrijgbaar en door de ruime keuze aan producten lijkt de zoektocht naar de perfecte routine een nog moeilijkere opgave. Je kunt producten aanschaffen op basis van je huidtype, maar een andere manier om producten te vinden die goed bij je passen, is door te kijken naar wat jouw huid écht nodig heeft.

KIJK NAAR JOUW EIGEN BEHOEFTE

De meeste vrouwen hebben geen duidelijk huidtype waar slechts één soort product bij past. Vaak hebben bepaalde plekken van je gezicht een andere verzorging en behandeling nodig dan andere delen. Zo hebben veel vrouwen een vettige T-zone en drogere plekjes op bijvoorbeeld de wangen. Je huid heeft vaak ook weer andere verzorging nodig in het winterseizoen, dan in het zomerseizoen. Daarom is het geen slecht idee om te kijken naar je eigen behoeften, in plaats van dat je een product voor de droge of de vette huid iedere dag over je hele gezicht aanbrengt. Op basis van je ‘’huidproblemen’’ bepaal je het best welke producten je nodig hebt. De nieuwe Nutricentials lijn focust zich ook op jouw eigen behoeften.

DROGE PLEKJES

Heb je vaak last van droge plekjes op je gezicht en voelt je huid vaak trekkerig aan? Dan kies je voor producten die jouw huid weer intensief hydrateren en helpen het vocht in je huid vast te houden. Hydraterende, lichtgewicht producten zijn je beste vriendin. Om te voorkomen dat je huid juist weer vettig wordt, is een lichtgewicht product een slimme keuze. Dit soort producten verstoppen je poriën niet. Thirst Fix Hydrating Gel Cream van Nutricentials is een hydraterende gel die geschikt is voor alle huidtypes. De gel hydrateert intensief, maar zorgt er ook voor dat overtollig talg in balans wordt gebracht.

Nutricentials 3.0 Gezichtsverzorging

DOFFE HUID

Heb je last van een doffe huid en wil je jouw huid weer laten stralen? Dan mist jouw huid ook de nodige hydratatie. Wanneer je een doffe huid hebt, zijn crème achtige texturen een goede keuze. Producten met deze texturen passen het best bij jou. Producten die de vochtbalans van je huid verbeteren, laten je huid ook weer stralen. De Moisturize Me Intense Hydrate Cream houdt je huid de hele dag en nacht gehydrateerd.

ONZUIVERHEDEN

Wanneer je last van onzuiverheden hebt, is het voor jou extra belangrijk dat je jouw huid met regelmaat ex folieert. Door te ex foliëren, zorg je er voor dat dode huidcellen en onzuiverheden snel verdwijnen. Je kunt er voor kiezen om meerdere producten te gebruiken met ex foliërende eigenschappen in je gezichtsverzorging routine, zoals bijvoorbeeld ook een toner. De Here You Glow Exfoliating Toner van Nutricentials bevat een mix van hydroxyzuren om je huid zacht, glad en gezond te maken. De reinigende werking verkleint daarnaast de kans op het ontstaan van nieuwe vlekjes.

HUIDVEROUDERING

We vertelden je al eerder dat zonlicht de grootste boosdoener is als het aankomt op huidveroudering. Het is ontzettend belangrijk om je huid te beschermen tegen zonlicht, maar wist je dat het tegenwoordig net zo belangrijk is om je huid te beschermen tegen blauw licht? We zitten bijna de hele dag door naar een scherm te staren en het blauwe licht van deze schermen is net zo schadelijk. Bescherm je huid daarom goed met de Day Dream Protective Lotion. Deze crème beschermt tegen blootstelling aan UV, blauw licht en ook infrarood licht.

WISSELENDE BEHOEFTEN

Wil je jouw huid een goede boost geven, omdat je altijd druk bent of net mama bent geworden en last hebt van veel slapeloze nachten? En verschilt het bij jou erg per dag waar je huid behoefte aan heeft? Dan wil je een product gebruiken dat zich aanpast aan jouw wisselende behoeften. Celltrex Always Right Recovery Fluid is een serum dat zorgt voor meer of minder hydratatie, afhankelijk van wat je huid gedurende de dag nodig heeft. Het serum zorgt er ook voor dat je huid is beschermt tegen de negatieve effecten van stress, vervuiling en oxidatieve stress.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment