Wat is de AgeLOC Lumispa?

WAT IS DE AGELOC LUMISPA

We leven in een drukke wereld en hebben niet altijd tijd om goed voor onze huid te zorgen. Verschillende huidtypes hebben verschillende behoeften, waardoor het soms gewoon niet duidelijk is wat je huid nu nodig heeft.

De AgeLOC Lumispa is om die reden ontwikkeld. Een compleet huidverzorgingsapparaat dat jou helpt om de meest voorkomende huidproblemen aan te pakken met geweldige resultaten. Het mooie is dat je in 2 minuten klaar bent.

Dit complete skincare device heeft unieke accessoires zoals een siliconen opzetstuk, die je helpen om je huid op een fijne, milde en goede manier te reinigen. Het Lumispa skincare apparaat zorgt voor een grondige reiniging van je huid zonder het te beschadigen.

Je gebruikt de Lumi spa tweemaal per dag met één van de lumispa gezichtsreinigers als onderdeel van de huidverzorgingsroutine. In amper twee minuten ervaar je zeven geweldige voordelen voor je huid die verder gaan dan alleen het reinigen van de huid. De zeven voordelen zijn:

 • 37% gladdere huid, al na het eerste gebruik*
 • 37% zachtere huid, al na het eerste gebruik*
 • 2x zichtbaar schonere huid na 12 weken**
 • 62% verbeterde glans na 12 weken**
 • Vermindert de zichtbaarheid van poriën.
 • De huid is helderder.
 • De huidskleur is zichtbaar verfrist.

​Bovengenoemde verklaringen resulteren uit onafhankelijke professionele evaluaties, met inbegrip van een klinische beoordeling:

*Resultaten naar aanleiding van een in vivo onderzoek van 4 weken onder 80 testpersonen met een gevoelige huid die de ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Normal to Combination Skin gebruikten in combinatie met het harde siliconen opzetstuk.

**Resultaten naar aanleiding van een in vivo onderzoek van 12 weken onder 150 vrouwen met andere huidtypes. Bovengenoemde resultaten zijn afkomstig van testpersonen met een normale tot gecombineerde huid. Deze deelnemers werd gevraagd om ‘s ochtends en ‘s avonds de ageLOC LumiSpa te gebruiken met het normale siliconen opzetstuk in combinatie met de ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Normal to Combination Skin in plaats van hun reguliere gezichtsreiniger.

HET LUMISPA TOESTEL

De Lumispa heeft in de jaren tot nu al verschillende beauty awards gewonnen en daarbij werd Nu Skin door Euromonitor* uitgeroepen tot ‘s werelds nummer 1 merk voor schoonheidsbehandelingsapparatuur thuis in 2017, 2018.

De Lumispa is een oplaadbaar, waterdicht huidverzorgingsapparaat en is de kracht achter de reiniging van je gezicht. Het beschikt over een Two-Sense Motion-technologie die de huid stimuleert tijdens het reinigen, terwijl de precieze bewegingen geoptimaliseerd zijn voor gebruik met de Lumispa gezichtsreinigers.

​ *Bron: Euromonitor International Ltd; Detailhandelsprijzen; alle kanalen; 2017 en 2018. Omvat huidverzorgingsapparatuur voor thuisgebruik die uitsluitend is gekoppeld aan actuele verbruiksartikelen van hetzelfde merk. Gebaseerd op de aangepaste onderzoeksmethodologie van Euromonitor, januari/februari 2019. Omvat elektrische gezichtsreinigers zoals gedefinieerd in de database Passport; omvat geen haarverzorgings- en haarverwijderingsapparaten, lichaamstrimmers of mondverzorgingsapparatuur.

DE ACTIVATING CLEANSERS OFWEL GEZICHTSREINIGERS

De gezichtsreinigers zijn een belangrijk onderdeel van je gezichtsverzorgingsroutine met de Lumispa. De formules die speciaal zijn samengesteld voor je huidtype zorgt ervoor dat er voor iedere gebruiker een perfecte reiniger is.

Er zijn vijf verschillende reinigers. Deze reinigers bevatten allemaal de AgeLOC technologie waarbij de anti-ageing ingrediënten je helpen met een jongere look. Je kunt kiezen uit Normaal tot Gemengd, Vet, Droog, Gevoelig en Acnégevoelig. Weet je niet zeker welke reiniger bij je past? Doe dan de lumispa test. Bij deze test beantwoord je een aantal vragen over je huid. Aan het einde zal de test de reiniger laten zien, die het beste past bij jouw huidtype, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Doe hier de Lumispa test

DE SILICONEN OPZETSTUKKEN ZIJN HYGIËNISCHER DAN ANDERE OPZETBORSTELS

De siliconen opzetstukken zijn speciaal ontworpen voor optimaal contact met de huid en om het meeste uit de gezichtsreinigers te halen. Naast dat ze beter contact hebben met de huid zijn ze ook zachter en hygiënischer dan de opzetborstels die veelal op de markt te vinden zijn. De siliconen opzetstukken zijn gemakkelijk te vervangen met 1 klik en te reinigen, zodat je iedere keer dat je aan de slag gaat met het reinigen van je gezicht met een schoon reinigingsapparaat begint.

Bij het Lumispa pakket wordt standaard het normale siliconen opzetstuk geleverd. Dit siliconen opzetstuk is voor ieder huidtype geschikt. Naast het normale opzetstuk zijn er ook speciale opzetstukken om je reinigingsritueel naar een ander level te brengen. Heb jij een vette huid dan raad ik je aan om het harde opzetstuk extra bij je pakket te bestellen. Heb jij een blemish prone huidtype (acnégevoelig) of een Sensitive huidtype (gevoelig) dan raad ik je aan om een zacht opzetstuk te bestellen.

HUIDVERZORGING IS MEER DAN ALLEEN REINIGING

Met het Lumispa skincare device reinig je huid met zeven voordelen. Maar je huid verzorgen is meer dan alleen reiniging. Met het Lumispa Accent-opzetstuk kun je je richten op de kleinere, moeilijk bereikbare zones rondom je ogen. Deze verkwikkende, exfoliërende verzorging geeft je kwetsbare huid met de zachte aanraking de verzorging die het nodig heeft en verdient.

De Lumispa Accent gebruik je samen met de ageLOC LumiSpa IdealEyes. Samen zorgt dit voor mooie en geweldige resultaten:

 • Geeft je oogzone een klaarwakkere en opgefriste look.
 • Maakt donkere kringen, wallen en een vermoeide huid minder zichtbaar.
 • Lift en verstevigt de huid onder je ogen en die van je bovenste oogleden.
 • De huid rondom je ogen ziet er steviger uit.
 • Geschikt voor alle huidtypes.
 • Je huid ziet er gladder en meer gehydrateerd uit, al na het eerste gebruik.
 • Verfrist, hydrateert en laat de huid rond je ogen stralen.

HET LUMISPA ACCENT-OPZETSTUK EN DE IDEALEYES CRÈME

Het Lumi Spa Accent-opzetstuk klikt op een makkelijke manier op het LumiSpa-toestel. Dit doe je op dezelfde manier als het siliconen opzetstuk. Het kleine siliconen golfachtige ontwerp helpt bij het exfoliëren van de huid. Met de zachte aanraking zorgt het ervoor dat je huid rondom de ogen krijgt wat het nodig heeft. De AgeLOC Lumispa Idealeyes is speciaal ontwikkeld voor gebruik met het opzetstuk om de meest voorkomende huidproblemen rondom de ogen aan te pakken. Denk hierbij aan wallen, donkere vlekken etc.

De Lumispa is een compleet huidverzorgingsapparaat wat je twee keer per dag gebruikt. Per keer twee minuten om je huid het beste te geven van wat het nodig heeft. Het geeft je een mooie, natuurlijke glow.

RESULTATEN VAN DAMES & HEREN DIE DE LUMISPA AL GEBRUIKEN

Ik deel graag een aantal resultaten van dames & heren die de Lumispa gebruiken met je en die ontzettend goede voordelen behalen. Zij hebben hun natuurlijke glow weer terug na diverse huidproblemen jarenlang te hebben ervaren.

TEST MET DE LUMISPA

Ik kan zoveel verschillende dingen vertellen over de Lumispa. Dat het een geweldig apparaat is en dat ik er ontzettend blij mee ben. Door de chemokuren is mijn huid ontzettend droog geworden. Het heeft mij geholpen om mijn huid er toch goed uit te laten zien en voelen, terwijl ik chemokuren kreeg. Ik wil daarom met jullie ook deze test laten zien met de Lumispa. Zo zie je wat het apparaat doet voor je huid.

HOE GEBRUIK JE DE LUMISPA?

Jij bent de gelukkige eigenaar van de Lumispa, maar hoe kun je deze nu het beste gebruiken om er een meeste resultaat uit te halen? Bekijk de video en heb je vragen dan kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina.

HOE GEBRUIK JE DE LUMISPA ACCENT

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment