0

Zoeken

Binnenkort start de Season of Giving.

LEVERTIJD & KOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Helaas brengt COVID-19 ook vervelende gevolgen met zich mee, waardoor de mensen op de werkvloer nu op een andere manier productief moeten zijn om de bestellingen op tijd te leveren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen € 4,25 voor een brievenbuspakket en € 6,65 voor een pakket met track & trace code.
Voor België zijn de kosten € 8,05 per zending inclusief track & trace code.

Levering verloopt via de pakketbezorger van POSTNL, DHL of DPD. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat je altijd een track&trace code krijgt van je bestelling en zo je pakket kan volgen. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden na het versturen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, maar wij doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk bij je te hebben.

RETOUR STUREN VAN JE PAKKETJE

Bedenktijd/retour

​Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Als u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling, mag u alle ongeopende producten binnen 3 maanden na aankoop retour sturen.

​Bestelling geannuleerd binnen 14 dagen na de datum van levering dan krijgt u 100% van de aankoopprijs vergoed incl. de btw en oorspronkelijke verzendkosten.

Bestelling geannuleerd vanaf 14 dagen en binnen de 3 maanden na de datum van levering dan krijgt u 100% van de aankoopprijs vergoed incl. btw, maar excl. de oorspronkelijke verzendkosten.

U mag uw bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk retour sturen.

De verzendingskosten voor geretourneerde producten zijn voor uw rekening en het gebruik van een traceerbare verzendmethode is verplicht. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Retourzendingen die verloren gegaan zijn, worden niet terugbetaald.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat (niet geopend) en verpakking geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@thesecretofbeauty.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

​Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor meer info -> Retourbeleid

 

​​Product ruilen?

​Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@thesecretofbeauty.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Neem binnen 3 maanden na aankoop contact op met ons en laat weten dat je de bestelling om wilt ruilen voor andere producten. (Alleen ongeopende producten).

Stuur ons de producten die u wilt omruilen niet later dan 14 dagen na de datum waarop u de bestelling geannuleerd hebt terug.

Alle producten zullen onmiddellijk na ontvangst omgewisseld worden (en ten laatste binnen 14 dagen). Als geen omwisseling mogelijk is, zal er

• een krediet worden toegekend om andere producten te kopen, of
• de aankoopprijs volledig worden terugbetaald.

​Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

​Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retouradres
Ons retouradres is:
The Secret of Beauty
T.a.v. Retouren
Jupiterpark 30
6674 EJ Herveld
Nederland

Terug naar boven
Product is toegevoegd aan je winkelwagen