Rimpels verminderen zonder Botox

Rimpels verminderen zonder Botox

Vanaf een bepaalde leeftijd beginnen we op een andere manier naar onze huid te kijken. Je kan je het moment dat je voor het eerst begon na te denken over anti-ageing producten vast nog wel herinneren. Vanaf dat moment ben je misschien kleine veranderingen gaan aanbrengen in je huidverzorgingsroutine of je hebt compleet uitgepakt met verschillende crèmes, serums en maskers die rimpels en fijne lijntjes verminderen. Want eerlijk is eerlijk, het liefst willen we allemaal een stralende, jong uitziende huid.

 

TIJD BESPAREN

Je wilt jouw huid graag de aandacht geven dat het verdient, maar we hebben altijd tijd te weinig om goed voor onze huid te zorgen. Helaas verdwijnen rimpels ook niet als sneeuw voor de zon wanneer je af en toe een crème of serum aanbrengt. Een alternatieve, snellere manier om van rimpels af te komen is wellicht ook al eens in je opgekomen, zoals botox. Het mag dan een snelle en doelgerichte aanpak zijn van je rimpels, maar hier wordt niet iedere vrouw enthousiast van. Wil je toch effectief je rimpels verminderen, zonder dat je er te veel tijd aan kwijt bent? Dan vertellen we je graag meer over twee hele fijne producten.

 

STRALENDE BOOST DOOR RIMPELS TE VERMINDEREN

In slechts 2 minuten tijd per dag kan je met het ageLOC Boost-systeem je huid een enorme boost geven. Met dit apparaat laat je jouw huid weer stralen en hydrateer je jouw huid intensief. Het apparaat verzacht daarnaast de tekenen van huidveroudering. In plaats van dat je een serum aanbrengt met je vingertoppen, breng je het ageLOC Boost Activating serum aan op het ageLOC Boost-systeem en vervolgens op je huid. Een stralende, heldere huid met een mooie gloed is het resultaat. Je huid zal ook veerkrachtiger en voller aanvoelen.

 

EINDELOZE VOORDELEN

Het AgeLOC Lumispa gaat nog een stapje verder. Het is een compleet huidverzorgingsapparaat dat jou helpt met het aanpakken van de meest voorkomende huidproblemen. Ook dit apparaat hoef je maar 2 minuten per dag te gebruiken. Na het eerste gebruik voelt je huid zachter en gladder aan. Je huid wordt ook schoner en krijgt haar stralende glans terug. Daarnaast vermindert het de zichtbaarheid van poriën en het maakt je huid helderder.

ageloc Boost

ANTI-AGEING

Je gebruikt de AgeLOC Lumi spa in combinatie met de Lumispa gezichtsreinigers. De activerende gezichtsreinigers zijn speciaal samengesteld voor je huidtype. Iedere reiniger bevat de AgeLOC technologie waarbij anti-ageing ingrediënten er voor zorgen dat je huid er jonger uit zal zien. Door middel van een test kom je er precies achter welke reiniger het best bij jou past. Met verschillende opzetstukken, zorg je er voor dat het apparaat optimaal contact maakt met de huid, zodat je het meest uit deze reiniger kunt halen. Het reinigen van je gezicht zal nooit meer hetzelfde zijn en vanaf nu is dit het moment om jouw fijne lijntjes en rimpels effectief tegen te gaan.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment