0

Zoeken

Binnenkort start de Season of Giving.

Samen met Nu Skin is The Secret of Beauty partner van de Force For Good Foundation.

FORCE FOR GOOD FOUNDATION – NOURISH THE CHILDREN

Nourish the Children® is een initiatief dat zakelijke beginselen toepast om het hongerprobleem bij kinderen op een duurzame manier aan te pakken. Aan de basis van het programma ligt uiterst voedzaam eten dat door voedingswetenschappers van Nu Skin ontwikkeld werd: VitaMeal.

U kunt een VitaMeal kopen en het voedsel doneren aan een externe non-profitorganisatie die gespecialiseerd is in het verdelen van voedselhulp onder mensen die lijden aan ondervoeding en hongersnood. Sinds 2002 hebben Nu Skin en haar verkoopleiders, klanten en medewerkers zo’n 650 miljoen maaltijden geschonken aan ondervoede kinderen wereldwijd.

Naast de VitaMeals worden kinderen op allerlei manieren geholpen over de hele wereld. Bekijk hier het overzicht van Kwartaal 2 – 2020.

 

WAAROM NOURISH THE CHILDREN?

Met Nourish the Children weet je waar je geld naartoe gaat: voedzame VitaMeal. Je weet dat je geschonken VitaMeal gebruikt zal worden om behoeftige kinderen te eten te geven. Je weet dat je donaties bijgepast worden en programma’s voor opleidingen en ziektepreventie zullen bevorderen. En je weet dat je een verschil maakt, want iedere dag krijgen zo’n 120.000 kinderen over de hele wereld te eten.

Koop en schenk iedere maand VitaMeal en moedig vrienden aan om hetzelfde te doen.

 

DE VITAMEAL. EEN PERFECTE MAALTIJD VOOR EEN KIND DAT HET NODIG HEEFT.

Nu Skin viert de schenking van 650 miljoen geschonken maaltijden aan ondervoede kinderen via het Nourish the Children®-initiatief.

In oktober 2019 viert Nu Skin een mijlpaal: sinds de oprichting van het Nourish the Children®-initiatief in 2002 werden al 650 miljoen maaltijden gekocht en geschonken. Ondervoede kinderen krijgen via één van de externe liefdadigheidspartners van Nourish the Children® het bijzonder voedzame VitaMeal nadat wij de zakken met eten gekocht en geschonken hebben.

“Iedere dag krijgen meer dan 130.000 ondervoede kinderen wereldwijd te eten dankzij de gulle donaties van de Nu Skin-familie”, aldus Steven J. Lund, uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur en Executive Director van Nourish the Children. “We zijn iedereen dankbaar die het Nourish the Children-initiatief steunt, maar zijn ons ervan bewust dat er nog veel meer nodig is dan dit. Ik heb goede hoop dat we samen verder een verschil kunnen maken in het leven van kinderen en ze hoop kunnen geven op een mooiere toekomst.”

Sinds het bestaan van het initiatief hebben de liefdadigheidspartners van Nu Skin gemeld dat met de VitaMeal-donaties kinderen in meer dan 50 landen geholpen konden worden.

THE SECRET OF BEAUTY SCHENKT EEN EXTRA VITAMEAL BIJ IEDERE BESTELLING VAN € 200,-

OF MEER.

Terug naar boven
Product is toegevoegd aan je winkelwagen