0

Zoeken

Binnenkort start de Season of Giving.

Wil jij een natuurlijke glow en er jonger uit zien? Dit is jouw webshop!

Welkom op de webshop van “The Secret of Beauty”. Ben jij een mama net als ik en wil je weer stralen? Heb je het gevoel dat jij jezelf altijd op de laatste plaats zet? Toe aan een verandering in je leven? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Let’s get personal, graag vertellen wij je waarom ik deze webshop ben gestart.

Eigenaresse Bianca Bisschop (34 jaar) is “The Secret of Beauty” gestart, omdat ze als geen ander weet hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen, wanneer deze op zijn kwetsbaarst is. Ze is mama van Vick en getrouwd met Dylan. Op 10 april 2020 kreeg ze na het voelen van een bultje in haar borst te horen dat ze gediagnosticeerd is met triple negatief borstkanker. Een periode waarin een heel chemo-traject, een operatie en bestralingen volgt. Door de chemokuren verandert haar huid van conditie, maar door het goed verzorgen met producten die aansluiten op wat haar huid op dat moment nodig heeft, blijft ze desondanks toch stralen in deze lastige periode.

“Natuurlijk heb ik mindere dagen, maar deze producten helpen me de dag door te komen. Even een heerlijk masker geeft me een moment van rust en dat is precies wat ik nodig heb in deze rollercoaster”, aldus Bianca.

Bianca wil met de producten andere helpen om zich lekkerder in hun vel te voelen. Dit door andere te inspireren en producten aan te bieden die je de natuurlijke glow geven die je verdiend!

“Je hoeft geen borstkanker te hebben om je beter in je vel te willen voelen. Iedereen heeft wel iets waar je onzeker over bent of wat je liever anders ziet. Het is mijn missie om je te helpen en je leven te veranderen en als het me dan lukt ben ik ontzettend dankbaar”.

UPDATE MAART ’21

Bijna een jaar geleden dat ik de diagnose borstkanker kreeg, maar nu ben ik eindelijk klaar met alles. Ik ben hard op weg om mijn energie weer terug te krijgen en zelfs beter te krijgen. Een lang proces, want je hebt het sneller afgebroken dan opgebouwd. Dat is nu eenmaal zo, maar we gaan de goede kant op.

Eindelijk kan ik nu weer de moeder zijn voor Vick die hij verdient. Ik voel me goed. Ik voel me steeds lekkerder in mijn vel en straal nog meer. Ik ben ziek geweest en blij dat ik weer mijn leven kan oppakken. Al doe ik dingen nu wel anders. Meer met gezonde voeding bezig, maar toch ook nog kunnen genieten.

Ik ben ziek geweest, maar iedere moeder verdient het om te stralen. Of je nu ziek ben of niet. Iedere moeder heeft een druk leven en zet zichzelf vaak op de laatste plaats. Het hoeft niet meer.

Geniet van dat heerlijke gezichtsmasker en geniet van een goed boek. Geniet van die fijne douchegel met heerlijke geur. Maar geniet vooral van hoe jij iedere dag weer alles klaar krijgt. Geniet van de kleine dingen. Geniet, Geniet, Geniet! Jij doet er toe!

 

Terug naar boven
Product is toegevoegd aan je winkelwagen