Hoe krijg ik een stralende huid?

Naarmate we ouder worden, proberen we veel aandacht te besteden aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Hoewel dit bij veel vrouwen bovenaan het lijstje staat om zo snel mogelijk aan te pakken, is een doffe huid ook iets waar we graag zo snel mogelijk van af willen. Wanneer je huid verouderd, wordt het moeilijker om dode huidcellen kwijt te raken. Daardoor kan je huid doffer en grauwer worden. Tijd om hier verandering in te brengen en je stralende glow weer terug te krijgen!

MAAK JE HUID GLAD

Door je huid gladder te maken, zorg je ervoor dat het licht op je huid weerkaatst en dat is precies wat we willen voor die mooie glow. Door je huid regelmatig te exfoliëren maak je je huid glad. Let er wel op dat je dit niet té vaak doet, want dat kan je huid juist uitdrogen en een droge huid oogt al gauw dof. Hoe vaak je jouw huid het best kunt exfoliëren is afhankelijk van je huidtype. Heb je een vette huid en veel last van onzuiverheden? Dan kun je vaker exfoliëren dan wanneer je een droge, gevoelige huid hebt. Probeer erachter te komen wat het beste werkt voor jou.

GEEF JE HUID EEN BOOST

In slechts 2 minuten tijd per dag kan je met het ageLOC Boost-systeem je huid een enorme boost geven en je huid weer laten stralen. Met dit apparaat exfoliëer je jouw huid op een nieuwe manier. Het apparaat verzacht ook nog eens de tekenen van huidveroudering en hydrateert je huid intensief. Je brengt het ageLOC Boost Activating serum aan op het ageLOC Boost-systeem en vervolgens op je huid. Een stralende, heldere huid met een mooie gloed is het resultaat. Je huid zal ook veerkrachtiger en voller aanvoelen. Met AgeLOC Boost geef je je huid op alle vlakken een boost, verhelder je je huid en exfoliëer je jouw huid zacht. Het stimuleert de celvernieuwing voor een gladde en stralende huid.

STRALENDE OGEN

De huid onder je ogen kan soms erg dof lijken. Wallen en rimpels vallen hierdoor extra op. Hierdoor straal je ook minder. Deze huid mag je zeker extra aandacht en verzorging geven als het aankomt op het terugkrijgen van die mooie glow. Gebruik hiervoor het AgeLOC Lumispa apparaat in combinatie met het opzetstuk voor je ogen: ageLOC LumiSpa Accent. Hiermee zorg je voor een frisse, stralende en uitgeslapen look. Met de speciale crème, IdealEyes, verminder je de zichtbaarheid van donkere kringen, wallen en een vermoeide huid. Daarnaast maakt de huid je crème gladder. Een vermoeide, doffe en opgezwollen huid onder je ogen is zo verleden tijd en je onthult een stralende, energiek uitziende huid. 

EXTRA VOORDELEN

De combinatie van ageLOC LumiSpa Accent en IdealEyes verstevigt en lift de huid rondom je ogen en oogleden ook. Je zal er versteld van staan wat een mooie huid onder je ogen kan doen. Het fijnste is dat je hier ook maar 2 minuten op een dag voor nodig hebt. Breng wat van het product aan op de huid en masseer elke oogzone voor 30 seconden in met het opzetstuk. Doe dit in de ochtend en in de avond en je zal snel resultaat opmerken. 

VOEL JE GOED

Wist je dat geluk hormonen je huid meer laten stralen? Natuurlijk kun je aan de buitenkant je huid meer laten stralen, maar als je je goed voelt vanbinnen, straalt je huid nog meer. Probeer genoeg slaap te krijgen en stress te verminderen, want hierdoor kan je huid vatbaar worden voor huidproblemen en zo ook doffer worden. Plan genoeg tijd voor jezelf in, ook al ben je nog zo druk, en doe meer waarvan je blij wordt. Je zal merken dat je huid door een gelukkiger leven meer gaat stralen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment