Hoe kan ik mijn acne gemakkelijk bestrijden?

acne verminderen

Heb je altijd al last gehad van een onzuivere huid en is je huid gevoelig voor acne? Dan heb je daar, naarmate je ouder bent geworden, misschien al minder last van dan vroeger. Toch is er niets zo vervelend dan een onzuivere huid op de dagen dat je je juist zelfverzekerd en stralend wilt voelen. Eerlijk is eerlijk, een onzuivere huid komt nooit goed uit en het kan je best onzeker maken. Met de juiste producten ga je jouw onzuiverheden gemakkelijk tegen. 

VOORKOMEN EN GENEZEN

Met de juiste producten kun je er niet alleen voor zorgen dat je onzuiverheden sneller verdwijnen, maar kun je er ook voor zorgen dat ze minder snel opkomen. Het liefst verminder je ook de roodheid in je gezicht en verminder je de vettige glans. Met het Nu Skin Clear Action® System pakket kan je dit voor elkaar krijgen. Het bevat verschillende producten voor de verschillende stappen in je huidverzorgingsroutine die speciaal voor jouw huid zijn samengesteld. 

REINIGEN

De Nu Skin Clear Action® Foaming Cleanser reinigt tot diep in je poriën en is speciaal samengesteld om je huid te zuiveren en puistjes te voorkomen en tegen te gaan. Een foaming cleanser is een ideale reiniger voor jouw huid, het is niet te vettig en reinigt diep.

Clear Action System

VOORBEREIDEN

De Nu Skin Clear Action® Toner is een toner die je huid kalmeert en beschermt, roodheden vermindert en de vettige glans op je huid weghaalt. De hoeveelheid talg vermindert ook, waardoor je huid zuiverder wordt en niet glimt. Het ingrediënt Salicylzuur in deze toner maakt vooral het verschil. Dankzij dit ingrediënt verdwijnen puistjes gemakkelijk. De toner breng je aan voordat je je make-up aanbrengt. Deze stap zorgt ervoor dat je huid er frisser en gladder uitziet. Je make-up kun je hierdoor ook egaler en mooier aanbrengen. 

VERZORGEN

Een geschikte dagcrème vinden is soms wat lastiger als je een onzuivere huid hebt. Je wilt niet dat de crème te vettig is. Nu Skin Clear Action® Day Treatment is een lichte gel met amandel- en, jawel, salicylzuur en de krachtige antioxidant witte thee extract. Salicylzuur gaat opnieuw je puistjes tegen. De gel geeft je een mooie, gelijkmatige teint.

SLEEPING BEAUTY

Een nachtcrème die je helpt je onzuiverheden te verminderen terwijl je slaapt? De Nu Skin Clear Action® lijn heeft hier ook iets voor, namelijk Night Treatment. Deze nachtgel laat je huid er gezonder uitzien, vermindert puistjes en gaat huidverkleuringen tegen, waardoor je huid er egaler uitziet wanneer je wakker wordt, ideaal toch? 

OPPEPPER

Als je een onzuivere en vettige huid hebt, is het belangrijk om je huid regelmatig te exfolieren. Een masker aanbrengen is daarnaast een must-do. Hiermee geef je je huid een goede oppepper. Met Epoch® Glacial Marine Mud® krijg je eenvoudig en op een natuurlijke manier een zachte, gladde en strakke huid. Dit is een revitaliserend kleimasker en het absorbeert dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig vet. Je huid zal fris aanvoelen en er gezond uitzien na gebruik. 

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment