De voordelen van de AgeLOC Lumispa en Nu Skin 180 Face Wash – Een makkelijke manier op mijn

Heb je ook het gevoel dat jouw huid dof is en niet meer straalt zoals vroeger en mis je een mooie en gezonde glow? Dan heb je jezelf vast al vaak afgevraagd hoe je die gezonde glow het best kunt terugkrijgen en jezelf vragen gesteld zoals ‘’Is er een specifiek soort product dat ik moet toevoegen aan mijn beauty routine?’’ of ‘’Gebruik ik de verkeerde producten?’’. Er zijn combinaties van producten die je beauty routine naar een hoger niveau kunnen tillen. De combinatie van de AgeLOC Lumispa en Nu Skin 180 Face Wash is hier één van.

Een makkelijke manier op mijn

DE OORZAAK VAN EEN DOFFE HUID

Van een doffe huid wordt niemand blij. Een doffe huid kan er futloos, vlak of zelfs grauw uitzien en is vaak minder egaal. Stress, gebrek aan slaap en dehydratatie kunnen een doffe huid veroorzaken. Wanneer je last hebt van een doffe huid, zijn te veel dode huidcellen hier ook vaak de boosdoener van. Naarmate je ouder wordt, neemt het vermogen van je huidoppervlak om te vernieuwen af. Hierdoor heb je vaak meer dode huidcellen. Het is daarom een must om je huid regelmatig te exfoliëren. Hiermee maak je je huid gladder waardoor licht beter weerkaatst op je huid en je huid weer straalt. Zowel de AgeLOC Lumispa als de NU Skin 180 Face Wash bieden veel voordelen voor je huid. We vertellen je graag hoe je ze het best combineert en wat het voor jouw huid kan doen.

AGELOC LUMISPA VOORDELEN

In slechts 2 minuten tijd per dag kan je met het ageLOC Boost-systeem je huid een enorme boost geven en je huid weer laten stralen. Met dit cleansing apparaat exfoliëer je jouw huid op een nieuwe manier. Het apparaat verzacht ook nog eens de tekenen van huidveroudering en hydrateert je huid intensief. Je brengt het ageLOC Boost Activating serum aan op het ageLOC Boost-systeem en vervolgens op je huid. Een stralende, heldere huid met een mooie gloed is het resultaat. Je huid zal ook veerkrachtiger en voller aanvoelen. Met AgeLOC Boost geef je je huid op alle vlakken een boost, verhelder je je huid en exfoliëer je jouw huid zacht. Het stimuleert de celvernieuwing voor een gladde en stralende huid.

Een makkelijke manier

NU SKIN 180°® FACE WASH VOORDELEN

De Nu Skin 180 Face Wash is een watervrije cleanser met vitamine C is een geliefde reiniger onder vrouwen die al bekend zijn met de Nu Skin producten. De 10% effectief werkende vitamine C stimuleert de collageenproductie waardoor de reiniger de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert en je huid steviger maakt. Daarnaast egaliseert het je huid door donkere vlekken en huidverkleuringen te verminderen en beschermt het je huid. De reiniger heeft daarnaast een heerlijk frisse geur.

GECOMBINEERDE VOORDELEN

Uit onderzoek is gebleken dat door deze producten te combineren, je nog veel meer voordelen uit de producten kan halen. Vrouwen gebruikten tijdens het onderzoek de ageLOC LumiSpa twee keer per dag: één keer in de ochtend en één keer in de avond. Drie keer per week gebruikten zij de Nu Skin 180 Face Wash als een masker. Ze reinigden eerst hun gezicht met de ageLOC LumiSpa en brachten daarna de Nu Skin 180 Face Wash aan en lieten dit voor twee minuten intrekken voordat ze het weer van hun gezicht afspoelden. Daarna vervolgden ze hun dagelijkse skincare routine. De resultaten waren uitzonderlijk.

RESULTATEN

De onderzoekers en de vrouwen die meededen aan het onderzoek stonden versteld van de zichtbare verbeteringen. De vrouwen merkten dat hun huid er na het slechts één keer combineren van de producten gezonder uitzag. De volgende voordelen benoemden zij:

  • 102% vermindering in de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • 98% vermindering in de zichtbaarheid van lachrimpels en fronsrimpels
  • 91% zichtbare verbetering in de stevigheid van de huid
  • 81% voelbaar zachtere huid
  • 77% meer stralende huid
  • 75% meer heldere huid
  • 68% meer egalere huid

JE NIEUWE ROUTINE

Voortaan hoef je niet meer te twijfelen over welke producten je het best samen kunt gebruiken. Door onderstaande stappen te volgen, creëer je een stralende, zachtere en jonger ogende huid.

Stap 1: Gebruik de AgeLOC Lumispa om je gezicht te reinigen.

Stap 2: Breng de Nu Skin 180 Face Wash aan en laat het voor 2 minuten intrekken.

Stap 3: Spoel het product van je gezicht af en ga verder met je eigen skincare routine.

Herhaal deze stappen 3 keer per week voor het beste resultaat.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment