De Insta Glow zelfbruiner voor een natuurlijk bruin kleurtje zonder vlekken

SUNRIGHT INSTAGLOW

De Sunright Insta glow is een zelfbruiner die zorgt voor een prachtige, gouden gloed. Je kunt nu het hele jaar door in ieder seizoen een mooie zomerse teint hebben. Al 15 minuten na het aanbrengen zal het bronzing effect te zien zijn en je brengt het zonder handschoenen aan. Daarna bouwt het zich geleidelijk op tot je een mooie natuurlijke teint hebt. Het past zich aan, zodat je niet ineens heel bruin bent, terwijl je normaal van jezelf vrij licht van kleur bent. Vind je het toch een tint te licht, kun je weer een dun laagje smeren.

HEERLIJK IN DE ZON LIGGEN

Veel vrouwen vinden het heerlijk om in de zon te liggen, maar het kan er echt voor zorgen dat vroegtijdige huidveroudering optreedt. Een strakke huid is dan niet meer en rimpeltjes komen sneller tevoorschijn. In de zon kan dan wel heerlijk zijn, maar het heeft ook veel nadelen voor je huid.

Met de Sunright Insta glow kun je een natuurlijke bruine teint krijgen zonder in de zon of onder de zonnebank te moeten liggen.

VOORDELEN VAN DE INSTA GLOW

• Geeft een instant luxueus, gebruind effect dat je 15 minuten* na het aanbrengen al begint te zien.

• Biedt een merkbaar gebronsd effect dat enkele uren na het aanbrengen niet gemakkelijk afgewassen kan worden.

• Specifiek ontwikkeld om reukarm te zijn.

• Lichte textuur die gemakkelijk aan te brengen is zonder handschoenen.

• Trekt snel in, laat geen strepen achter en maakt geen vlekken op kleding.

• Niet-druppende, iriserende hydraterende gel.

• Je kunt deze zelfbruinende gel gebruiken om een ‘contouring look’ te creëren. Maar je kunt ook je gouden ‘nude look’ versterken met een natuurlijke glans.

• Dihydroxyaceton (DHA) – zelfbruinende stof die enkele uren na het aanbrengen van Sunright Insta Glow een merkbaar gebronsd effect geeft.

• Karamel, CI 77891, CI 77491 – kleurstoffen die na 15 minuten een prachtige, zongebruinde gloed geven.

* Klinische evaluatie omtrent de doeltreffendheid van Sunright Insta Glow bij 25 vrouwen die het product aangebracht hebben op gelaat en armen en die vóór het aanbrengen en 15 minuten na het aanbrengen een vragenlijst voor zelfbeoordeling ingevuld hebben.

HOE GEBRUIK JE DE INSTAGLOW ZELFBRUINENDE GEL

Gebruik de Sunright Insta Glow op een gereinigde, geëxfolieerde, droge, niet-geïrriteerde en onbeschadigde huid*. Breng met cirkelvormige bewegingen een dunne laag aan op gezicht en lichaam. Was de handen grondig na gebruik. Verwijder de gel van knieën, enkels en ellebogen. Wacht enkele minuten alvorens kleding aan te trekken. Vermijd de wenkbrauwen, haarlijn, lippen en gevoelige huid rond de ogen. Gebruik dit product niet op dagelijkse basis. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing en houd buiten het bereik van kinderen.

Het is raadzaam om producten voor gebruik uit te testen op een stukje huid. Staak het gebruik onmiddellijk in geval van roodheid of irritatie. Sunright Insta Glow is geen zonnebrandmiddel. Bescherm je huid dus op gepaste wijze tegen de zon.

INSTAGLOW HANDLEIDING

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment