De AP24 Whitening Tandpasta

Een mooie stralende glimlach is waar iedereen van droomt. Stralend witte tanden zijn goed voor je zelfvertrouwen en zien dat je waarde hecht aan een goede verzorging van jezelf. Het laat je meer stralen. Door verschillende dingen heeft niet iedereen die stralende glimlach. Dit kan bijvoorbeeld komen door voeding, drinken en roken. Je tanden verkleuren door bijvoorbeeld de koffie of thee die je drinkt. De sigaretten die je rookt.

De AP 24 Whitening Tandpasta zorgt niet alleen voor een schoon gevoel, maar door de munt zorgt het ook voor een frissere adem. Niets is fijner dan een mooie glimlach die je zelfvertrouwen geeft. De AP 24 whitening tandpasta helpt gaatjes te voorkomen en bestrijdt de vorming van tandplak, waardoor je een langdurig schoon gevoel hebt in de mond.

DE VOORDELEN VAN DE AP24 TANDPASTA

  • Maakt de tanden lichter door een combinatie van drie ingrediënten.
  • Je krijgt een langdurig glad en schoon gevoel.
  • Heeft een verfrissende vanille- en muntsmaak.

MEESTGESTELDE VRAAG OVER DE AP24 TANDPASTA

Maakt de AP 24 Whitening tandpasta mijn tanden witter dan ze van nature zijn?

Op deze vraag is het antwoord nee. De AP24 tandpasta is geen oxiderend, blekend product. Heb je vlekken op je tanden of zijn ze verkleurd of vies door het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen, tabak of dranken, dan zal de AP 24 Whitening toothpaste de vlekken verwijderen en je tanden hun natuurlijke kleur teruggeven.

KLINISCHE STUDIE

Er werd een vitro vlekreductietest uitgevoerd om de doeltreffendheid van AP 24 Whitening Fluoride tandpasta te bepalen in het verwijderen van uitwendige vlekken op de tanden (wil je hier meer over weten lees dan de blog). Na het poetsen met tandpasta werd gemeten hoeveel witter de tanden waren geworden. AP 24 Whitening toothpaste bleek 64% van de uitwendige vlekken te hebben verwijderd.

RESULTATEN VAN DE AP24 WHITENING TANDPASTA

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment