De AgeLOC Boost voor een stralende huid

Product om rimpels

HET AGELOC BOOST SYSTEEM

Geef je huid een stralende gloed. Krijg een heldere en levendige uitstraling door iedere dag twee minuten de AgeLOC Boost te gebruiken. Oogt je huid dof en futloos? Voel jij je ook zo? Dan is het tijd om er iets aan te doen. Met de AgeLOC Boost en het activating serum ga je aan de slag om een heldere, vollere en veerkrachtigere huid te krijgen met als resultaat een jeugdigere uitstraling en een gelijkmatige teint. In twee minuten per dag kun jij deze mooie resultaten behalen.

DE VOORDELEN VAN HET AGELOC BOOST SYSTEEM

Het AgeLOC Boost systeem helpt je om de tekenen van vroegtijdige huidveroudering te verzachten waardoor je langer een jeugdige uitstraling behoudt. Het bevat een verhelderende mix met zeenarcis-extract die een verhelderende werking heeft voor een levendige huid met een mooie gloed.

Kaviaarlimoen heeft een exfoliërende werking en stimuleert celvernieuwing voor een zichtbaar gladdere, stralendere, heldere en jeugdige teint. Een hydraterende mix van appelextract, linze-extract, watermeloenextract en twee soorten hyaluronzuur die de huid hydrateert en verzacht voor een vollere uitstraling.

Daarnaast bevat het de speciale AgeLOC-mix die zich richt op de belangrijkste oorzaken van huidveroudering om de jeugdige, levendige uitstraling langer te behouden.

VARIABEL PULSERENDE MICROSTROOMTECHNOLOGIE

De ageLOC Boost stuurt acht keer per seconde onderbroken, variabele pulsen naar de huid. De pulsen zijn evenwichtig geladen, en schakelen daarom om de 2,4 seconden over van positief naar negatief. In combinatie met het Activating Serum optimaliseert en activeert de microstroom je huid, met als resultaat een jonger ogende teint.

HET AGELOC BOOST ACTIVATING SERUM

Het serum is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met het Boost skincare device. Het serum draagt bij aan een stralende, jong ogende huid. Het bevat ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid er helderder uit komt te zien. Daarnaast bevat het kaviaarlimoen voor een milde scrubervaring en de ageLOC-mix die zich richt op de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Het zorgt dat je een gezonde gloed krijg en er jonger uit komt te zien.

HOE GEBRUIK JE HET BOOST APPARAAT MET SERUM

De boost routine doe je eenmaal per dag.

Voorbereiding: Maak je huid schoon met een reiniger en eventueel toner uit de Nutricentials lijn. Stap 1: zet het apparaat aan door met je vinger van onder naar boven over het touchdeel te swipen.

Stap 2: breng drie pompjes van het ageLOC Boost Activating Serum aan op het geleidende oppervlak van het apparaat. Verdeel dit over de ene helft van je gezicht.

Stap 3: begin de behandeling door met je vinger van onder naar boven over het touchdeel te swipen. Beweeg het geleidende oppervlak over je gezicht in op- en buitenwaartse richting.

Stap 4: herhaal STAP 2 en STAP 3 op de andere helft van je gezicht.

Stap 5: het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit. Masseer het overtollige Activating Serum in de huid, en ga daarna door met je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wanneer moet ik de ageLOC Boost gebruiken?

Je kunt de ageLOC Boost op elk moment van de dag gebruiken. Echter, we raden je aan om dit apparaat op te nemen in je ochtendroutine, zodat je huid een verzorgende boost krijgt waar je de hele dag van kunt genieten

Is de zeenarcis duurzaam verkregen?

Pancratium maritimum, ook wel bekend als zeenarcis groeit op zandstranden, vlakbij de zee en is vaak blootgesteld aan de zon. Omdat dit een beschermde plantensoort is, kweekt onze leverancier ze in broeikassen.

Kan ik de ageLOC Boost onder de douche gebruiken?

De ageLOC Boost is niet waterproof, wel waterafstotend, en mag daarom niet onder de douche of in bad worden gebruikt. Het is ook beter om het systeem na het douchen te gebruiken omdat het Activating Serum een leave-on product is, en dus niet moet worden afgespoeld.

Kan ik de ageLOC Boost met elk product gebruiken?

Het Activating Serum is speciaal ontwikkeld om de unieke variabel pulserende microstroom optimaal te geleiden. Daarom moet je geen andere producten in combinatie met je apparaat gebruiken. Alleen als je het systeem als geheel gebruikt, kun je optimaal te profiteren van alle voordelen die de ageLOC Boost te bieden heeft.

Waarom moet ik het Activating Serum op het geleidende oppervlak van het apparaat aanbrengen en niet op mijn gezicht?

Dat is om ervoor te zorgen dat de stroom optimaal wordt geleid. Als je het Activating Serum rechtstreeks op je huid aanbrengt, kan het op de ene helft van je gezicht al wat opgedroogd zijn voordat je hier met het apparaat aan toe bent. Daarom raden we aan om het apparaat eerst op de ene helft van je gezicht te gebruiken en daarna op de andere.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment