Clear Action® System helpt je bij het voorkomen en behandelen van acne

Zit je met je handen in het haar? Heb je veel last van acne of heeft je zoon/dochter er last van en voelen ze zich onzeker?

Het Clear Action® System richt zich op meer dan alleen maar huidige acne. De producten zijn zo ontwikkeld dat je wanneer je het complete systeem gebruikt de zichtbare tekenen van vroegere acne helpt vervagen, het effect van huidige acne minimaliseert en je huid er gezond laat uitzien in de toekomst. Door iedere ochtend en avond je huid te verzorgen met het Clear Action® System zal je merken dat je huid fris en schoon aanvoelt en je langzaam aan je huid ziet veranderen.

ACNE

Acne is niet leuk. En of je nu 16 bent of 34, het blijft iets waarvoor je altijd op zoek bent naar een oplossing. Bij jongeren zie je dat acne veel meer voorkomt bij jongens, maar bij volwassenen is dit juist andersom. 8 op de 10 mensen krijgen in hun leven last van acne. Dat is is best veel.

Door acne kun je verschillende vlekjes krijgen op je gezicht. Het zijn allemaal kleine littekentjes, maar het kan ook huidverkleuringen, een ongelijkmatige huidstructuur of zorgen voor een verminderde vitaliteit van de huid. Je huid ziet er dan niet meer zo uit zoals vroeger. Dit kan ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen in die jaren minder is geworden.

WAT IS ACNE?

In je huid zijn er vier basis veranderingen die kunnen zorgen voor acne. Deze veranderingen beïnvloeden allemaal de talgklier unit van de haarzakjes. Er is een vergrote talg productie van de talgklier door hyperkeratinisatie, verstopping van het kanaal, verhoogde bacteriële activiteit of een ontsteking. Doordat acne zich op verschillende manieren laat zien (ontstekingen, mee-eters, puistjes) is het mogelijk dat niet één maar meerdere factoren ervoor gezorgd hebben dat je acne krijgt. Kijk daarom goed welke vorm van acne je hebt, zodat je de juiste behandeling kiest. Het is namelijk zo dat Benzoyl Peroxide helpt om bacteriën tegen te gaan. Salicyliczuur heeft anti-keratolytische eigenschappen om verstopte poriën te verhelpen.

CLEAR ACTION SYSTEM

Het Clear Action System is een systeem van 4 verschillende producten wat je helpt om de mogelijke verschijnselen van acne te behandelen. Hiermee bedoel ik de zwarte mee-eters die oppervlakkig op de huid te zien zijn, maar ook de witte mee-eters, huidverkleuringen, roodheid, ontstekingen en littekens.

Acne kan behandeld worden met zalf. Daarnaast is het belangrijk om je huid iedere dag te reinigen, maar zalf kan je helpen om het op dat moment tegen te gaan.

Een reinigingsroutine is dus belangrijk om acne aan te pakken. Het Clear Action System kan je hierbij helpen. De voordelen van het systeem:

Clear Action® Foaming Cleanser

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij huidige acne:

Het bevat salicylzuur, een betahydroxyzuur dat de poriën binnendringt om puistjes te laten verdwijnen.

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij toekomstige acne:

Het houdt de huid schoon zodat er geen talg kan ophopen en toekomstige acne vermeden wordt.

Clear Action® Toner

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij vroegere acne:

Een speciale combi van vitamine C en E ook wel Kaliumascorbyltocoferylfosfaat genoemd, draagt bij tot de natuurlijke voorraad antioxidanten voor een vitale huid.

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij huidige acne:

Bevat salicylzuur, een bètahydroxyzuur dat de poriën binnendringt om te exfoliëren en de poriën vrij te houden. Dikaliumglycyrrhizaat (zoethout) verzacht de huid en helpt de aanblik van roodheid te verminderen.

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij toekomstige acne:

Zink PCA helpt bij het regelen van de olieachtige aanblik van de huid, voor minder glans en acne.

Clear Action® Day Treatment

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij vroegere acne:

Amandelzuur helpt het verminderen van huidverkleuring als gevolg van vroegere puistjes door de huid op milde wijze te exfoliëren voor een gladdere, zuiverdere aanblik.

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij huidige acne:

Het polyhydroxyzuur gluconolacton verschaft aanvullende vocht inbrengende en hydraterende eigenschappen en ondersteunt zo de natuurlijke veerkracht van de huid en haar weerstand tegen omgevingsstress. Salicylzuur is een bètahydroxyzuur dat de poriën binnendringt om te exfoliëren en de poriën vrij te houden.

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij toekomstige acne:

Amandelzuur exfolieert de huid op milde wijze en helpt de poriën vrij te houden om te vermijden dat puistjes terugkeren.

Clear Action® Night Treatment

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij vroegere acne:

Helpt de aanblik van ruwe huidtextuur en huidverkleuringen te verminderen als gevolg van vroegere acne.

Dit product pakt op de volgende manier de problemen aan bij huidige acne:

Helpt de poriën vrijmaken.

Je huid kan enkele dagen nodig hebben om te wennen aan een nieuw compleet reinigingsprogramma. Ik raad je aan om eerst te starten met één product en dan geleidelijk de andere producten te gaan gebruiken. Start met de Foaming cleanser.

Door daarna het complete reinigingssysteem te gebruiken pak je het meteen goed aan, waardoor je de tekenen van puistjes vermindert en jij of je kinderen weer kunt stralen.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment